Over ons

Lynn Claessen & Justin Coenders

maak kennis met ons

Wie zijn het Conversie Website platform gestart?

Nadat we ontdekten dat veel ondernemers “hun” belangrijkste online verkoopkanaal (de website)
nog niet hadden geautomatiseerd, zijn we samen in actie gekomen

Want juist door een sterke website hoef je minder tijd te spenderen aan de verkoop van jouw product
En kun je gemakkelijk groeien als ondernemer

Lynn Claessen

Website Coach
Webdesign, Vormgeving & E-mail marketing

Ze is erg goed in het ontwerpen van gebruiksvriendelijke pagina’s en houdt zich op de hoogte van de laatste webdesign trends. Naast het ontwerpen van websites en e-mail campagnes opstellen in MailChimp, doet ze graag yoga, fitness en wandelen in de natuur. 

Justin Coenders

Website Coach / Fotograaf
Webshops, Conversie-flow & Automatisering

Na 10 jaar als website bouwer te hebben gewerkt, begon zijn interesse in het maken van webshops steeds meer te groeien. Door zaken slim te automatiseren, kun je onbeperkt groeien in jouw bedrijf. Met jouw website als verkoper neemt je de taken uit handen.

wij maken het mogelijk

Een conversie website met resultaat

Met Conversie Website willen wij een website voor jou maken die ook daadwerkelijk resultaat geeft. Vaak zien wij dat een website alleen gericht is op de vormgeving, maar niet op de achterkant daarvan. Wij laten het aan jou over of jij zelf een website wilt maken zonder zorgen, of laat heel gemakkelijk een website maken door ons. In beide gevallen hoef je in ieder geval niet in aanraking te komen met het technische gedeelte daarvan: dat regelen wij voor jou.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Antwoorden op de meeste vragen

Heb je een specifieke vraag? Bel of mail ons gerust.

Wanneer wij alles online voor jou hebben ingesteld, kun je direct van start.

Je kunt zelf pagina’s toevoegen, challenges organiseren, koppelingen maken met je e-mail campagne, evenementen organisereren, jouw producten online verkopen en nog zo veel meer.

En natuurlijk zelf direct jouw call 2 actions & landingspages lanceren. Boem!

Om over te stappen naar een andere webhosting moet je er wel even voor gaan zitten. De belangrijkste stappen zijn om van te voren een goede back-up te maken van jouw huidige website en de webhosting opzeggen bij de bestaande webhost. Het is verstandig om nog wat tijd over te hebben voor dat je abonnement verloopt. Je hebt dan nog tijd om de overstap te regelen terwijl de website nog in de lucht is van jouw ‘oude’ host. Nadat jij jouw webhostingabonnement hebt stopgezet, krijg je een bevestigingsmail met een EPP-code. Met die code kun je bij de nieuwe webhost laten zien dat jij de eigenaar bent van de domeinnaam, en vragen om die domeinnaam over te zetten. Als je de code nog niet hebt gekregen, kun je deze vragen bij je huidige webhost. Deze hebben wij nodig om bij onze webhosting in te voeren. 

Wij helpen je om jouw overstap zo soepel mogelijk te laten lopen.

Ja, natuurlijk kun jij zelf de pagina bouwen. Je zult op de basisschool of middelbare school hebben geleerd om spreekbeurten en presentaties te maken in Microsoft PowerPoint. Bij Conversie Website werkt dit eigenlijk hetzelfde. Je kunt heel gemakkelijk teksten en afbeeldingen invoegen, slepen, maten aanpassen en zelfs te gekke effecten erbij doen.

Als je zelf aan de slag wilt gaan, raden wij aan om eerst heel simpel wat schetsjes op papier te maken. Dit zorgt ervoor dat je van te voren een helder beeld krijgt met wat je daarna digitaal wilt gaan maken. Schrijf de belangrijkste punten op die je per webpagina neer wilt zetten en wilt laten zien. Wat wil je met deze pagina bereiken? Wat voor foto’s moeten hier op komen te staan? Zodra je deze informatie weet, is het veel gemakkelijker om digitaal van start te gaan! Wij spreken uit ervaring 😉

Helaas kunnen wij niet garanderen dat je per direct bovenaan in de Google zoekmachine komt te staan. Je kunt hoger in de zoekmachine komen om te adverteren in Google, maar dit kost natuurlijk best wel wat geld. De aller beste manier is om een gebruiksvriendelijke website te maken met veel tekst en ook om regelmatig nieuwe tekst erop te plaatsen. Zo wordt het geen statische website die net als een boek maar in de kast stof op staat te vangen. Door de software van CW te gebruiken, vang je zeker meer klanten dan dat je nu zult doen.

Allereerst, je kunt zelf aanpassingen doorvoeren. Geheel online en zelf bij te houden. Zodra je een website bij een standaard webdesigner laat bouwen, laat je alles aan diegene over. Het voordeel van zelf een website bouwen met onze software, is dat je ook zelf de touwtjes in handen hebt. Je kunt makkelijk zelf teksten plaatsen en herschrijven wanneer dat nodig is. Of foto’s bewerken, aanpassen en erop plaatsen. Als je jouw website door een webdesigner laat maken, moet je alle aanpassingen doormailen naar die persoon. 

Het is bijvoorbeeld wel verstandig om een webdesigner in te schakelen als je zelf niet zo handig bent met computers. Sommige dingen zijn gewoon lastig aan te passen en die kun je dan het beste aan een webdesigner over laten. Kun je goed met PowerPoint overweg? Dan heb je vaak al een voorsprong in het maken van een website. Het werkt ongeveer hetzelfde. Zo niet, dan helpen wij jou maar al te graag met het ontwerpen en realiseren van jouw ultieme droomwebsite!

Ja, CW is juist opgezet om de techniek bij ondernemers weg te nemen, wij verzorgen de techniek zodat jij je kunt focussen op jouw klanten en onderneming zelf. Met CW kun je zonder enige kennis van codering, webdesign en programmeren toch in korte tijd een effectieve website op zetten die voor jou werkt!

Klaar om makkelijker online te ondernemen?

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 24 beoordelingen

Twijfel je?

Haal bezoekers over actie te ondernemen op jouw website

Gratis advies, zonder verplichtingen