Ervaringen

Wat onze klanten over hun Conversie Website zeggen

Kleine selectie aan reacties

"Justin & Lynn zijn in opdracht van Travelhome in september naar West-Amerika geweest om Virtuele Tour (incl. drone vlucht) te maken. Zij hebben dit keurig gedaan en een prachtig resultaat geleverd. In augustus 2018 vertrekken ze voor een volgende reis en wij zijn benieuwd naar het resultaat."
ANWB Travelhome
Maike Lenders
"Ik heb verschillende keren met Justin gewerkt. Telkens weer met een lach. Hij is creatief, energiek, flexibel en simpelweg een vakman! Op naar de volgende klus."
StoryTailors
Henk Raam
"Justin is een prettig persoon om mee samen te werken. Tijdens het filmen is goed merkbaar dat hij beschikt over de nodige kennis over hoe dingen aan te pakken. Verder is het contact goed geweest en de responstijd erg goed. Erg tevreden"
Zonnescherm Roermond
Michel Eilers
"We are really happy that Lynn & Justin visited us to make a short movie about ICEHOTEL – and we are very satisfied with the process and the result. ICEHOTEL is an ephemeral art exhibition as well as a hotel and we are happy the way Justin captured the magic feeling of the place! The video production is screened in the reception at ICEHOTEL and seen by many guests every year. Thanks!"
ICEHOTEL, Jukkasjärvi
Josefin Lindberg, PR
"Voor Meulenberg Training en coaching hebben we met Justin samen een aantal vids gemaakt. Justin is oprecht benieuwd naar wat we doen. Dat is de basis voor zijn werk. Hij is erg prettig om mee samen te werken en professioneel in zijn aanpak. Hierdoor hebben we een aantal mooie videos kunnen maken o.a. Met gebruik van een drone. Het heeft hele mooie filmpjes opgeleverd die goed passen bij de uitstraling van ons werk, namelijk het coachen van mensen met een burnout, in de natuur."
Burnout Coaching
Ruud Meulenberg
"Directe en concrete werkwijze. Drone vlucht uitgevoerd inclusief nieuwe toegepaste presentatiemethoden (promo-product onder de drone). Ons management was zeer tevreden met een succesvolle lancering door de Justin geleverde drone-presentatie. A+ kwaliteit."
Heineken Supply Chain
Caelle
"Veel gratis informatie gekregen over onze vindbaarheid. Prettige professionele hulp en samenwerking. VideoVan heeft voor ons diverse promo-beelden gerealiseerd."
CM Persoonlijk Fit
Björn & Joep
"Justin heeft perfect en professioneel werk geleverd, wij zijn erg blij met onze nieuwe bedrijfsfilm. Vele complimenten gehad van relaties en vrienden. Heel flexibel en fijn om met hem samen te werken. Justin en Lynn bedankt!!!! Succes….."
Lucassen Agri Cultuur B.V.
Anouschka Lucassen
"Onder de indruk van het enthousiasme en de creativiteit van Justin. Zijn eerste opzet van de website was al meteen top. Hij werkt met moderne hard- en software, kan de site aanvullen met eigengemaakte foto- en videografie, kortom alles onder een dak. Een echte aanrader."
Schreurs Plantenkwekerij
Paul Hermans
Conversie Website

In 3 stappen direct van start

1. Onze software

Wij regelen de updates, licenties, backups, SSL slot, WordPress beveiliging, emailkoppeling, snelle Nederlandse webhosting, starters feedback om succesvol gevonden te worden!

2. Jouw domeinnaam

Kies een nieuwe of bestaande domeinnaam.
Wij regelen gratis de overstap naar CW.

3. Samen of zelf bouwen

Heb je al website kennis? En wil je graag zelf van start? Dan zul je erg gelukkig worden van onze succesvolle conversie software. Of wij bouwen de gehele website voor slechts €1000,-

Bouw jouw eigen online verkoper

Twijfel jij ook over de volgende stap?

Veel van onze klanten lopen tegen website problemen aan (het niet zelf kunnen aanpassen, of zelf graag een goede site bouwen).
Het lastige technisch gedeelte regelen wij, zodat jij geen klanten misloopt.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Antwoorden op de meeste vragen

Heb je een specifieke vraag? Bel of mail ons gerust.

Wanneer wij alles online hebben ingesteld voor je, kun je direct van start.

Je kunt zelf pagina’s toevoegen, challenges organiseren, koppelingen maken met je email campagne.
En natuurlijk zelf direct jouw call 2 actions & landingspages lanceren. Boem!

Om over te stappen naar een andere webhosting moet je er wel even voor gaan zitten. De belangrijkste stappen zijn om van te voren een goede back-up te maken van jouw huidige website en de webhosting opzeggen bij de bestaande webhost. Het is verstandig om nog wat tijd over te hebben voor dat je abonnement verloopt. Je hebt dan nog tijd om de overstap te regelen terwijl de website nog in de lucht is van jouw ‘oude’ host. Nadat jij jouw webhostingabonnement hebt stopgezet, krijg je een bevestigingsmail met een EPP-code. Met die code kun je bij de nieuwe webhost laten zien dat jij de eigenaar bent van de domeinnaam, en vragen om die domeinnaam over te zetten. Als je de code nog niet hebt gekregen, kun je deze vragen bij je huidige webhost. Deze hebben wij nodig om bij onze webhosting in te voeren. 

Wij helpen je om jouw overstap zo soepel mogelijk te laten lopen.

Ja, natuurlijk kun jij zelf de pagina bouwen. Je zult op de basisschool of middelbare school hebben geleerd om spreekbeurten en presentaties te maken in Microsoft PowerPoint. Bij Conversie Website werkt dit eigenlijk hetzelfde. Je kunt heel gemakkelijk teksten en afbeeldingen invoegen, slepen, maten aanpassen en zelfs te gekke effecten erbij doen. Als je zelf aan de slag wilt gaan, raden wij aan om eerst heel simpel wat schetsjes.  

Helaas kunnen wij niet garanderen dat je per direct bovenaan in de Google zoekmachine komt te staan. Je kunt hoger in de zoekmachine komen om te adverteren in Google, maar dit kost natuurlijk best wel wat geld. De aller beste manier is om een gebruiksvriendelijke website te maken met veel tekst en ook om regelmatig nieuwe tekst erop te plaatsen. Zo wordt het geen statische website die net als een boek maar in de kast stof op staat te vangen. Door de software van CW te gebruiken vang je zeker meer klanten dan dat je nu zult doen.

Allereerst, je kunt zelf aanpassingen doorvoeren. Geheel online en zelf bij te houden. Zodra je een website bij een standaard webdesigner laat bouwen, laat je alles aan diegene over. Het voordeel van zelf een website bouwen met onze software, is dat je ook zelf de touwtjes in handen hebt. Je kunt makkelijk zelf teksten plaatsen en herschrijven wanneer dat nodig is. Of foto’s bewerken, aanpassen en erop plaatsen. 

Ja, CW is juist opgezet om de techniek bij ondernemers weg te nemen, wij verzorgen de techniek zodat jij je kunt focussen op jouw klanten en onderneming zelf. Met CW kun je zonder enige kennis van codering, webdesign en programmeren toch in korte tijd een effectieve website op zetten die voor jou werkt!

Durf jij de eerste stap met ons te nemen?​

Vraag gerust een gratis gesprek aan hoe we jouw bedrijf verder kunnen laten groeien.